Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Dragt Makelaars
Dragt Makelaars
Rob Zwartjes
Poort van Veghel 4931a, Veghel
t. 06-44656210
e. robzwartjes@dragtmakelaars.nl
w. dragtmakelaars.nl
Meierijstad Makelaardij
Meierijstad Makelaardij
Eva Hanegraaf
Hoogstraat 25, Veghel
t. 073-5442100 / 06-82799307
e. info@demakelaarvanhier.nl
w. demakelaarvanhier.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Vrijstaande woningen 28 april in verkoop

Vrijstaande woningen 28 april in verkoop Vrijstaande woningen 28 april in verkoop Vrijstaande woningen 28 april in verkoop Vrijstaande woningen 28 april in verkoop
28 april 2022

De tweede fase met drie landhuizen is nu in verkoop. De vrijstaande landhuizen liggen op ruime kavels aan de zuidkant van het plangebied. Met een blijvend vrij uitzicht over de velden en ligging aan het water is dit gerust een toplocatie te noemen. Zorg dus dat je er op vanaf 28 april snel bij bent!

Terrasoverkapping als blikvanger
De architectuur van de woningen sluit aan bij de eerste fase van Kloosterveldt. Met ambachtelijke materialen, authentieke details en een prachtige terrasoverkapping als blikvanger. Hier is voldoende ruimte voor een auto en een beschutte zitplek. De woningen zijn door de royale opzet zeer geschikt voor gezinnen en voor mensen die willen werken aan huis. Er is een inpandig kantoor en de mogelijkheid voor uitbreiding met een kantoor met eigen ingang. Er zijn volop mogelijkheden om de woning naar eigen wens aan te passen. Denk aan een vergrote keuken/woonkamer, een aangebouwde garage, een speel-/chillplek, een tweede badkamer en een inloopkast.
Laat je verrassen door dit unieke landhuis! Bekijk de woningen hier.

Interesse?
Zie je jezelf hier al wonen? Neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie of vraag een gedrukt exemplaar van de brochure op.

Downloads:
pdf Prijslijst landhuizen 26 april 2022.pdf