Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Dragt Makelaars
Dragt Makelaars
Rob Zwartjes
Poort van Veghel 4931a, Veghel
t. 06-44656210
e. robzwartjes@dragtmakelaars.nl
w. dragtmakelaars.nl
Meierijstad Makelaardij
Meierijstad Makelaardij
Eva Hanegraaf
Hoogstraat 25, Veghel
t. 073-5442100 / 06-82799307
e. info@demakelaarvanhier.nl
w. demakelaarvanhier.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Vlag in top bij koopwoningen

Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen Vlag in top bij koopwoningen
23 september 2022

Donderdag 15 september vierden we weer een feestje op de bouw. Nadat in juni het hoogste punt bereikt was bij de huurwoningen, bereikten we deze mijlpaal nu bij de 14 koopwoningen. Toekomstige bewoners Astrid en Lex gingen de steiger op en hesen de vlag bij hun woning en voor alle kopers was er een fles bubbels met gepersonaliseerd etiket.

Dankzij goed teamwork ligt de bouw perfect op schema. De eerste huurwoningen in Kloosterveldt worden naar verwachting eind dit jaar opgeleverd. Daarna volgen de koopwoningen. Inmiddels zijn ook alle landhuizen verkocht en de bouw daarvan start in oktober. Na de zomer van 2023 zijn alle woningen in het plangebied klaar.