Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Dragt Makelaars
Dragt Makelaars
Rob Zwartjes
Poort van Veghel 4931a, Veghel
t. 06-44656210
e. robzwartjes@dragtmakelaars.nl
w. dragtmakelaars.nl
Meierijstad Makelaardij
Meierijstad Makelaardij
Eva Hanegraaf
Hoogstraat 25, Veghel
t. 073-5442100 / 06-82799307
e. info@demakelaarvanhier.nl
w. demakelaarvanhier.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Ontwikkeling 14 woningen in voorbereiding

Ontwikkeling 14 woningen in voorbereiding Ontwikkeling 14 woningen in voorbereiding Ontwikkeling 14 woningen in voorbereiding
04 maart 2021

De ontwikkelaars werken momenteel hard aan de uitwerking van de tien twee-onder-een-kapwoningen en vier patiowoningen. Zomer 2021 gaan de woningen in verkoop. Speciaal voor de 'early birds' komt er in aanloop op de officiële verkoop straks een pre-sale.

Pre-sale
Vanaf de pre-saledatum vind je op deze website per woningtype en per bouwnummer alle informatie die voorhanden is: perceelsoppervlaktes, afmetingen van de woningen, artist impressies, plattegronden en een prijsindicatie. Je kunt je voorkeur voor een bepaald bouwnummer op het online pre-saleformulier invullen. Doe je dat voor de sluitingsdatum en besluit je definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Op de hoogte blijven?
Wil je persoonlijk uitgenodigd worden voor de pre-sale en de start verkoop en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.