Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Dragt Makelaars
Dragt Makelaars
Rob Zwartjes
Poort van Veghel 4931a, Veghel
t. 06-44656210
e. robzwartjes@dragtmakelaars.nl
w. dragtmakelaars.nl
Meierijstad Makelaardij
Meierijstad Makelaardij
Eva Hanegraaf
Hoogstraat 25, Veghel
t. 073-5442100 / 06-82799307
e. info@demakelaarvanhier.nl
w. demakelaarvanhier.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Laatste kans: nog maar 1 landhuis beschikbaar

Laatste kans: nog maar 1 landhuis beschikbaar Laatste kans: nog maar 1 landhuis beschikbaar Laatste kans: nog maar 1 landhuis beschikbaar Laatste kans: nog maar 1 landhuis beschikbaar Laatste kans: nog maar 1 landhuis beschikbaar
11 juli 2022

De drie vrijstaande landhuizen aan de rand van Kloosterveldt zijn in trek. Nog maar 1 woning is beschikbaar (kavel 74). Inmiddels is ook bekend dat de bouw al in oktober van start gaat. Een allerlaatste kans op deze mooie woning aan het water op een mooi kavel van 601m2. Met een blijvend vrij uitzicht over de velden en ligging aan het water is dit gerust een toplocatie te noemen. 
 
Terrasoverkapping als blikvanger
De architectuur van de woningen sluit aan bij de eerste fase van Kloosterveldt. Met ambachtelijke materialen, authentieke details en een prachtige terrasoverkapping als blikvanger. Hier is voldoende ruimte voor een auto en een beschutte zitplek. De woningen zijn door de royale opzet zeer geschikt voor gezinnen en voor mensen die willen werken aan huis. Er is een inpandig kantoor en de mogelijkheid voor uitbreiding met een kantoor met eigen ingang. Er zijn volop mogelijkheden om de woning naar eigen wens aan te passen. Denk aan een vergrote keuken/woonkamer, een aangebouwde garage, een speel-/chillplek, een tweede badkamer en een inloopkast.
Laat je verrassen door dit unieke landhuis! Bekijk de woningen hier.
 
Interesse?
Zie je jezelf hier al wonen? Neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie of vraag een gedrukt exemplaar van de brochure op. Het is ook mogelijk om direct een optie te nemen.