Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Dragt Makelaars
Dragt Makelaars
Rob Zwartjes
Poort van Veghel 4931a, Veghel
t. 06-44656210
e. robzwartjes@dragtmakelaars.nl
w. dragtmakelaars.nl
Meierijstad Makelaardij
Meierijstad Makelaardij
Eva Hanegraaf
Hoogstraat 25, Veghel
t. 073-5442100 / 06-82799307
e. info@demakelaarvanhier.nl
w. demakelaarvanhier.nl
payoff
header
U bent hier: locatie omgeving

Veghel en omgeving

Veghel en omgeving Veghel en omgeving Veghel en omgeving Veghel en omgeving Veghel en omgeving Veghel en omgeving Veghel en omgeving Veghel en omgeving Veghel en omgeving Veghel en omgeving Veghel en omgeving

Werk- én woongemeente
Kloosterveldt ligt op Veghels grondgebied, tussen Veghel en Erp. Beide plaatsen maken deel uit van de kersverse gemeente Meierijstad, die tot de top 10 van grootste gemeentes in Noord-Brabant behoort. Meierijstad bestaat uit 13 kernen. Veghel is de grootste. Met ruim 7500 bedrijven is er in de gemeente heel veel bedrijvigheid. Veghel spant de kroon met grote bedrijven als Jumbo, Sligro, Mars, FrieslandCampina en Van der Lande.

Altijd wat te beleven
Maar ook als woongemeente is Veghel in trek. Middelgroot en dus veel faciliteiten, maar niet de lasten van de grote stad. Veghel heeft een goed uitgerust winkelcentrum en een tweede winkel- en uitgaanshart in het industreel erfgoed in het havengebied. Aan de Noordkade bevindt zich een theater, bioscoop, winkels, restaurants en kroegen. Veghel heeft goede onderwijsvoorzieningen. En met alle evenementen, festivals, actief verenigingsleven en veel sportaccommodaties is er in Veghel altijd wel wat te beleven. Weten wat er allemaal te doen is? Bij het Uitpunt Veghel zetten ze het allemaal voor je op een rijtje.  

De natuur in
Cultuur- en natuurliefhebbers kunnen genieten van de mooie natuur en tientallen monumenten. En zich laten verrassen door onder andere mooi aangelegde parken, bossen en riviergebied. Veghel heeft naast de beekdalen van Aa en Leijgraaf nog vele andere kleine en grote natuurgebieden. Enkele liggen dichtbij Kloosterveldt. Om de hoek het gebied Ham-Havelt met zijn grote grazers en net achter Erp, richting Gemert, bosgebied het Hurkske. Vanuit Kloosterveldt fiets je er in een kwartiertje naar toe.

Dichtbij huis kun je in de directe omgeving van Kloosterveldt in je vrije uurtjes heerlijk actief bezig zijn. Struinen met de hond, een rondje hardlopen of de natuur ontdekken met de kinderen. En al dat moois ligt straks dus gewoon op loopafstand van je voordeur! Ontdek de omgeving nu alvast met deze speciaal uitgezette wandelroute 'Ommetje Kloosterveldt'.

Meer weten over de voorzieningen in Veghel? Bekijk dan de omgevingskaart.