calable=no" />
Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Dragt Makelaars
Dragt Makelaars
Rob Zwartjes
Poort van Veghel 4931a, Veghel
t. 06-44656210
e. robzwartjes@dragtmakelaars.nl
w. dragtmakelaars.nl
Meierijstad Makelaardij
Meierijstad Makelaardij
Eva Hanegraaf
Hoogstraat 25, Veghel
t. 073-5442100 / 06-82799307
e. info@demakelaarvanhier.nl
w. demakelaarvanhier.nl
payoff
header
U bent hier: het project wonen in kloosterveldt

Wonen in Kloosterveldt

Wonen in Kloosterveldt Wonen in Kloosterveldt Wonen in Kloosterveldt Wonen in Kloosterveldt Wonen in Kloosterveldt Wonen in Kloosterveldt
Vrij wonen aan de rand van Veghels Buiten
Kloosterveldt is onderdeel van de nieuwe wijk Veghels Buiten. Het ligt aan de uiterste oostrand van deze bijzondere nieuwbouwwijk tussen Veghel en Erp; ten zuiden van de Erpseweg/N616 (de verbindingsweg tussen Veghel en kerkdorp Erp). In Kloosterveldt woon je echt buiten. Tussen de landerijen en met vrij uitzicht over de velden. En toch dichtbij alles wat je aan voorzieningen nodig hebt, want het bruisende Veghel ligt op steenworp afstand. Echt een toplocatie.

Tweekappers en levensloopwoningen in kloostersfeer
De opzet van Kloosterveldt lijkt op die van een klooster. Met bebouwing in een carrévorm en naar de buitenrand meer openheid met twee-onder-een-kapwoningen en levensloopwoningen op ruimere kavels. Daar tussenin ligt een groene zone met ruimte voor spelen, ontmoeting en parkeren (de kloostertuin). Tien twee-onder-eenkapwoningen liggen direct aan deze mooie kloostertuin en grenzen met hun achtertuin aan een groene houtwal. Je ervaart het buitenleven overal om je heen. De tweekappers hebben een bijzondere architectuur. Opvallend element is de 'kloostermuur' die de woningen met elkaar verbindt. Met een poort en onderdoorgangen doet het denken aan een Begijnhof. De vier levensloopwoningen liggen verscholen tegen de houtwal, heerlijk rustig en vrij aan het achterliggende landgoed. Bekijk het woningaanbod.

Rust en geborgenheid
Kloosterveldt is met 73 woningen kleinschalig en autoluw. De sfeer is door de gekozen opzet heel geborgen en dorps. Het roept een aangenaam gevoel op van samen wonen. De architectuur sluit daar op aan. Traditioneel met authentieke kenmerken en 'eerlijke' duurzame materialen. Door de gekozen opzet komt er geen doorgaand verkeer in de wijk. Het is er heerlijk rustig en kinderen kunnen veilig buiten spelen.

Lees meer over Veghels Buiten.
Informatie over de huurwoningen van Area vind je hier

Downloads:
pdf Prijslijst Kloosterveldt.pdf