Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Dragt Makelaars
Dragt Makelaars
Rob Zwartjes
Poort van Veghel 4931a, Veghel
t. 06-44656210
e. robzwartjes@dragtmakelaars.nl
w. dragtmakelaars.nl
Meierijstad Makelaardij
Meierijstad Makelaardij
Eva Hanegraaf
Hoogstraat 25, Veghel
t. 073-5442100 / 06-82799307
e. info@demakelaarvanhier.nl
w. demakelaarvanhier.nl
payoff
header
U bent hier: het project veghels buiten

Veghels Buiten: minidorpjes in het groen

Veghels Buiten: minidorpjes in het groen Veghels Buiten: minidorpjes in het groen Veghels Buiten: minidorpjes in het groen Veghels Buiten: minidorpjes in het groen Veghels Buiten: minidorpjes in het groen Veghels Buiten: minidorpjes in het groen

Het echte buitenleven
Veghels Buiten is de meest bijzondere wijk van Veghel (en omstreken). De huizen in deze landelijke uitbreidingswijk worden gebouwd in clusters, een soort minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er komen kleine en wat grotere buurtschappen, met elk een eigen identiteit. Met vrije kavels voor zelfbouwers, maar ook huur- en koopwoningen. Kloosterveldt en de andere minidorpjes van Veghels Buiten liggen allemaal vrij in het landschap, midden in het groen. Tsjilpende vogels, de geur van gras...Dat is het echte buitenleven.

Op z'n Brabants
Brabantse gemoedelijkheid, Brabantse gastvrijheid, Brabantse gezelligheid… Je vindt het allemaal in Veghels Buiten. Hier is ruimte voor ontmoeting en onthaasting. Voor gezellig samen zijn. Voor ontspanning. Het is hier echt Brabant op z'n best. De eerste bewoners wonen er alweer even en de wijk groeit de komende jaren door.

Meer informatie over Veghels Buiten vind je op de website veghelsbuiten.nl.  Bekijk hier ook de interactieve plattegrond met alle voorzieningen.